lørdag den 15. april 2017

MLS: Toronto čakať na Jermain Defoe ako play-off mieste fotografie z pohľadu

Potom, čo letí do Anglicka na konci augusta, na zotavenie sa zo zranenia a ocitol utápa v nútenom Stávkové kancelárie Bet365 prevodu reči, Jermain Defoe sa blíži "domov" do Toronta - aj keď nebude vyhovuje až hrať proti Chivas USA o tomto víkende. To je v súlade s Toronto FC tréner Greg Vanney.

"Myslím, že myšlienka je dostať sa sem a začať trénovať," povedal Vanney. "Dúfajme, že dostať dobrý týždeň pod opaskom a získať nejaké pevné plné relácií v a potom dúfam…fyzicky aj psychicky on bude pripravený ísť."

sužovaný Toronto fanúšikovia budú tiež "duševne pripr avení go ", by však mali Vanney a spoločnosť nepodarí vyzdvihnúť výhru proti dôkladne demoralizovanej, prestávka viazaného Chivas v BMO Field v nedeľu.Je septembra a opäť TFC v playoff nádeje sa vzďaľuje.

Aj tak je pripravené v prospech kanadského klubu. Playoff súperovi Columbus Crew čelí rozžeravené New England Revolution tím a je tu slušná šanca, obrusy, susedia Houston a Philadelphia mohla čerpať. Ak pôjde všetko v poriadku, Toronto stmievanie playoff nádeje by mohli byť znovu zapálil.

Ale to je TFC, samozrejme. Vanney má dve straty a remíza pre začatie jeho MLS definitívu, a to nie je isté, Defoe návrat posilní nič moc, zachrániť imidž klubu, ktorého najtalentovanejší hráči by sa radšej inde.Kľúčové spúšťače Steven Caldwell a Jonathan Osorio sú stále lemovanie späť do kondície, ale je tam jeden hráč, ktorý sa domnieva, Toronto sezóna ešte nie je u konca:

Nie sme v diere, že situácia nie je zďaleka tak doom a melanchólia as toľkými ľuďmi sa snažiť, aby to bolo. Myslím, že ste videli v sobotu večer [proti Chicago Fire], že nech sa stane čokoľvek týchto posledných siedmich hier, ideme dole hojdať.

Vyčerpaný fanúšikovia budú modliť Michael Bradley sa na peniaze. Môže New York využiť unavený Seattli? Facebook Twitter Pinterest Clint Dempsey vedie osláv po Seattle US Open Cup konečné víťazstvo.Fotografie: Brad Smith / Brad Smith / ISI / Corbis

Chlapci, to je ten správny čas, aby bol Seattle sirény.

Po toľko potrebné bye týždeň, Seattle hranami Western titul súperí s Real Salt Lake 3-2 minulý víkend. Bol to neuveriteľný zápas, v ktorom Andy Rose zaznamenal nepravdepodobnú víťaza proti 10-man RSL v poslednej minúte času štrajku.Výhra nielen otvoril medzeru osem bodov nad RSL, ale tiež zaistil Seattle playoff kotvisko a udržiavať ich status obľúbených Supporters š títu.

Ventilátory mohol odpustiť sirény keby poľaviť trochu proti Philadelphia vo finále US Open Cup v utorok, ale nakoniec našli cestu okolo Európskej únie v predĺžení v 3-1 víťazstvo, s Clint Dempsey a Obafemi Martins bodovania, keď sa počítajú. Bolo Seattle štvrtý USOC víťazstvo v šiestich rokoch.

S trofej a zaručené miesto v roku 2014 play-off, tam bude prirodzený sklon pre stranu Sigi Schmid nechať sa trochu proti New York Red Bulls o tomto víkende na Red Bull aréne, a to aj s obrázkami priaznivcov Shield tanec v ich hlavách.New York bude potrebovať každú hranu sa môžu dostať do ich východnej konferencie play-off závodu a tréner Mike päťku dúfa, že dokáže umlčať pochybovačov cez jeho rozhodovaní o začatí oslabený 11 (ďalej len "dieťa Bulls") v 1-0 stratu na Montreal dopad v liga majstrov CONCACAF v priebehu týždňa. Petko sa vŕtal veľa v tejto sezóne - tri body, aj napriek neistej obrany prot i najlepším tímom ligy by to veľa posilniť jeho approach.Galaxy hrať rebelmi v FC Dallas stretnú Facebook Twitter Pinterest Landon Donovan loptu as Montreale Wandrille Lefevre obhajuje. Foto: Eric Bolte / USA Today športy

Po niekoľkých rokoch ako vlajková loď MLS klubu, LA Galaxy vítajú svoje postavenie outsidera.Ich kultový hráča je 32-ročný Čoskoro-k-byť-dôchodca, Landon Donovan, ktorý strávil druhú polovicu roka odhodlaný ukázať často nestály svet amerického futbalu, aké to bude chýbať v najbližších rokoch, a preto Jürgen Klinsmann bol zlý, že ho vynechať z čaty US svetového pohára. Ich manažér Bruce Arena, ktorý sa ocitol uprostred high-profil (a drahé) vojna slov s MLS Don Garber komisára potom, čo naznačil liga úrad kiboshed dohodu s Sacha Kljestan (dopytovanie stonanie v celej lige).A samotný klub je v ťažkej bitke o prvé miesto na západe, tri body za Seattle a pripravený hrať Oscara Pareja FC Dallas tento víkend.

The Galaxy musieť vymyslieť spôsob, ako zlepšiť na ich posledné dva výsledky, kreslí proti Montrealu a San Jose. Aj keď to môže byť povieme tým poklesla štyri body majú dať im z prevádzky pre priaznivcov štítu, budú musieť byť v ich silách, aby odvrátiť Dallas, tím podporený 2-1 víťazstvo proti Whitecaps zdvorilosti z Blas Perez ortézy a návratom zranených playmaker Mauro Diaz, aby sa pripojili-forme hráči ako Teshi Akindele a najlepším strelcom Fabian Castillo.

LA uvítajú staré AJ DeLaGarza po smrti svojho novonarodeného syna.Keeper Jaime Penedo je tiež späť s tímom, ktorý má solidný výkon v zápase o Panamu v Copa CentroAmericana. LA majú teraz neuveriteľnú šancu proti FC Dallasu, aby za sebou zanechali svoje posledné dva zápasy a zničili sen v štýle Seattle s pozdĺžnou výzvou na vrchol Západu. Kaskádoví súperi súperia o posledné miesto pre play-off na západnom mieste Facebo ok Twitter Pinterest Vancouver Whitecaps "Kendall Watson oslavuje gól proti zemetrasenia v San Jose. Fotografia: Jonathan Hayward / AP

Vancouver Whitecaps majú veľa dokázať proti portlandským ležadlám v Providence Parku, ale potom majú na to chvíľu dokázať.Od ich posledného zasadnutia 30. augusta, trámy víťazné 3-0 na Vancouver sa Whitecaps zaslali remíza, víťazstvo a stratu. Oni sa nepodarilo preukázať druh konzistencie, ktorá by sa dať do bezpečia play-off, z časti pretože on-znovu, preč-znovu výkony hráčov ako Darren krompáče, Erik Hurtado a Kekuta Manneh.

Medzitým minuloročných západnej lídri Dreva strelil tak často, ako by si pripustili, s 3-3 a 2-2 čerpá proti tímom, ktoré pravdepodobne mali byť bití v San Jose a Colorado, hoci oni budú potešení napínavé 4-2 víťazstvo proti CD Olimpia v CCL.

Okraje sú veľmi tenké, pre obe strany.Vancouver je len niečo málo cez červenú čiaru na 37 bo dov, Dreva tesne pod dňa 36. Budú pravdepodobne ísť dole na drôt ako posledné dva tímy súperia o posledné zostávajúce playoff mieste na západe.


Vancouver boli hrozné ďaleko od domova, a je ťažké si myslieť, Carl Robinson má nejaký mazaný trik v rukáve proti Portlande, než sa modlí trámy obrana bude naďalej unikať ciele, pretože má celú sezónu. Niečo sa musí dať na oboch stranách, ale Vancouver bude pravdepodobne musieť tento výsledok v predstihu brutálny ligy, ktorá sa zdá je hrať Real Salt Lake, FC Dallas a Seattle Sounders.Ak nie teraz, potom keď? Revs majú zlatú šancu chytiť odpočinok SKC Facebook Twitter Pinterest New England Revolution Lee Nguyen útoky proti Montrealu. Foto: Bob DeChiara / USA Today Sports

Je pravdepodobné, že tréner SKC Peter Vermes bude sledovať jeden MLS zápas viac ako ostatní. Nová Anglická revolúcia tento týždeň navštívia tím Crew Stadium. Tím Jay Heaps je na konte päťhry a víťazstvo proti Columbovi by ich viazalo na body a hry hrateľné so spoločnosťou SKC.A zatiaľ čo diskusie v posledných týždňoch väčšinou obklopený neuveriteľnú formu Lee Nguyen, ktorý strelil gól No13 proti Montrealu v 2-1 víťazstvo minulý týždeň, pozornosť sa teraz presúva na otáčkach ako celok.

Kelyn Rowe je biť formu v pravý čas, a Heaps má niekoľko možností, ako vypĺňať zostavu s ohľadom na zranenia kľúčových štartéry Jermaine Jones a Stephen McCarthy, vrátane bench-otepľovania Revs legendou Shalrie Joseph , Medzitým posádka môže debut jediný leto podpisový Emanuel Pogatetz v obrane držať otáčky na uzde.

otáčky nemôžu dovoliť, aby sa niečo prekĺznuť teraz aj s kľúčový personál chýba.S Nguyen v MVP obrazu a otáčky robiť to, čo je stále viac vy zerá ako skutočné veci za tlakom na hornej strane východu, čo by mohlo získať zaujímavé v cieľovej rovinke.

Bet365-Otvorte si účet

Ingen kommentarer:

Send en kommentar