fredag den 14. april 2017

Coneygree pochybné pre Hennessy Gold Cup potom, čo utrpel porážku

Jednou z najviac dychtivo očakávané okuliarov nové skoky sezóny sa zdá byť v rovnováhe v pondelok večer, kedy vyšlo najavo, že Coneygree, víťaz Cheltenham Gold Cup, je sporné, bežec v Hennessy Gold Cup v Newbury v týždni na v sobotu. Mark Bradstock je prenasledovateľ údajne šíriť tanier, a bol premiestnený ako favorit Hennessy v ante post stávkovanie u Saphir Du Rheu.Coneygree je Sandown výlet dokazuje pripravenosť k Hennessy Gold Cup Prečítajte si viac

Coneygree bola prvý nováčik vyhral zlatý pohár za 41 rokov, keď on robil všetko beží poraziť pole prvotriedne v Cheltenhame v marci.Pohľad na vynikajúce steeplechaser nesie veľkú váhu v handicap bol tiež ra stúce vzácnosť v posledných rokoch, ale Bradstock neváhala vymenovať Hennessy ako hlavný cieľ Coneygree je v prvej časti sezóny.Coneygree pokus napodobniť Denman, víťaz 2008 Gold Cup, ktorý pristál na Hennessy pod vo 11. 12lb v rokoch 2007 a 2009 sa predpokladalo, že k tomu obrovský dav do Newbury na 28. novembra.

The Racing Post informoval o pondelok večer, že Sara Bradstock, asistent trénera k manželovi, to cíti, je teraz "touch a choď", či Coneygree budú môcť zoradí.

"Coneygree dnes ráno rozšírila tanier na jeho ľavej zadnej nohy a to je dotyk a ísť či alebo nie on bude schopný bežať na Hennessy, "povedal Bradstock. "Je to trochu ako dostať niečo pod nechtom, je to veľmi bolestivé a veľmi bolestivé, ale to môže liečiť pomerne rýchlo, takže budeme musieť počkať a uvidíme, či to zlepší v priebehu najbližších pár dní, alebo či je to niečo, čo musí byť poulticed počas dlhšieho obdobia.

"musíme sa dostať topánku, ktorá mu vo štvrtok najneskôr pretože musíme ho cválať, či ich bude riadne pripravená na Newbury.Bude bežať či sa nám podarí získať ho pripravený včas, ale nebudeme sa vrhli na jeho príprave a budeme vedieť oveľa viac do konca týždňa. "

V prípade Coneygree nútený ujsť Hennessy, bolo by to zvýšiť pravdepodobnosť, že bude sa zoradia na King George VI Chase v meste Kempton Park na Boxing Day.Bol to mimoriadne impozantný víťaz prvého ročníka Feltham Novice Chase v rovnakom kurze a vzdialenosti v minulom roku, ale musel by byť doplnený pre preteky Grade One, pretože bol vynechaný z pôvodných príspevkov vďaka tomu, čo Bradstock opísal ako " Počítačový glitch ". Nicky Henderson, tréner Sprinter Sacre, v pondelok povedal, že brilantný víťaz Queen Matky šampión Chase v roku 2013 bol deň po tom, čo zaznamenal svoje prvé víťazstvo od apríla 2013. Shloer Chase na stretnutí Chelt enham's Open.Avšak, Henderson nie je v žiadnom zhone, aby sa zaviazali valacha k Grade One chvenie Creek Chase v Sandown na začiatku decembra, kde jeho stablemate Simonsig, ktorý sám sebou sľubný návrat k akcii nedávno po dlhej pauze zranení, je možné opponent.Sprinter Sacre ukazuje starý lesk vyhrať Cheltenham Shloer Chase Prečítajte si viac

"mravčenie Creek nie je príliš ďaleko, tak by som chcel sedieť na tom druhom," Henderson povedal: "je to jasné miesto, kam ísť, ale to neznamená, že musíme. Budeme pracovať pospiatky. Je tu ešte jedna rasa naozaj chceme ísť [Champion Chase]. Chceme, aby sa tam v marci. "


Ingen kommentarer:

Send en kommentar