tirsdag den 11. april 2017

Sherwood dúfa, že Lamela bude čoskoro pripravený

Erik Lamela prichádzal do Európy v úlohe veľkého talentu a svoje schopnosti dokázal aj v AS Rím. Z Talianska sa vydal na Ostrovy, aby pomohol Tottenhamu Hotspur späť do pohárov. Jeho prvá sezóna sa ale v porovnaní s obrovskou finančnou kompenzáciou javí ako prinajmenšom sklamanie.
Tottenham prešiel za poslednú dobu veľkými zmenami - od trénerského zázemia až po hráčsky materiál. Jednou z veľkých akvizícií ambiciózneho klubu sa stal argentínsky ofenzívny talent Erik Lamela. Krajná hráč sa zapísal do povedomia futbalových nadšencov predovšetkým vďaka angažmán v Ríme, kde sa stal pod ofenzívne ladeným dohľadom trénera Zdeňka Zemana kľúčovou postavou rímskeho útoku.Jeho výkony nezostali dlho utajené ani ostatným európskym klubom a novým zamestnávateľom Lamely sa po dlhých rokovaniach stal Tottenham.
Prestupová čiastka za dvadsaťročného Argentínčana činila neuveriteľných 30 miliónov eur a Lamela prichádzal do Londýna preto, aby čiastočne nahradil odchádzajúceho Garetha Balea. Aj vinou zranení sa ale nedokázal presadiť a len ťažko hľadal cestu do základnej zostavy. Jeho povolávaní ešte skomplikovalo odvolanie trénera Villas-Boasa, ktorého nahradil Tim Sherwood.Ten teraz dúfa, že sa Lamela stihne dať do poriadku a po ďalšom zranení sa plne zapojí do zápasového rytmu.
Práve zranenia sa stala jednou z hlavných príčin zatiaľ neúspešného angažmánu talentovaného Argentínčana. Lamela si na svoje konto pripísal iba tri štarty v Premier League, sedemnásť vo všetkých súťažiach dohromady. Strelil v nich jeden jediný gól, z ktorého sa radoval v stretnutí Európskej ligy s Tromso. Manažér Sherwood ale verí, že lamelové zranení sa čoskoro zlepší.
"Teraz sa Lamela podieľa na svoje rehabilitáciu v našom tréningovom centre. Ide to veľmi pomaly, ako sa asi dalo očakávať. Mal problémy sva lového rázu, trápilo ho tiež stehno.Keď už to vyzeralo, že sa dal do poriadku, privodil si problém s chrbtom a teraz sa lieči. Po dôkladnom vyšetrení mu bol odporúčaný tréningový program, ktorý by ho mal dostať späť do formy, " dúfa manažér Spurs.

Dočkajú sa fanúšikovia ďalších lamelových gólov ešte v tejto sezóne?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar