onsdag den 13. september 2017

Dáristákat keres, de az ászra mer

"A sípályán kívül dandárra mennek pénzt keresni" - mondta Berndt. "Csak két nagy szponzora van."

Az első SuperSport szlalomversenyen szerdán fejeződött be a csehek második legjobbja a 39. helyen. Más versenyek várják őt, ma lefelé halad és leginkább a hétfő kombinációjához szorul. Ebben az évben Wengen megnyerte a világbajnokság 23. helyét és a hét legmagasabb pontját a Wengenben. Berndt sokkal több slalomot indított, mivel Csehországban nincsenek elég hegyek. De ez javult ebben az évben.

"Augusztusban koncentrációs táborban voltunk a chilei hegyekben.Ott töltött sok a kongresszus, amely azt mutatta, a világbajnokság és a FIS versenyeken „, mondta Berndt.

Chances síelő a Jablonec fokozza az a tény, hogy a World C up Alpine szuperhatalom versenyezhet csak négy síelőket. Több versenyző van a világbajnokságon és a verseny erősebb.


De Berndt nem feledkezett a slalomról. A Wengen világbajnokságon az ötvenedik közé tartozott. "A siker a kombinációban rúgott rám. Mivel a részvétel a második fordulóban, ahol mindig megkapja első harminc szlalom, osztottam kilenc tizedmásodperccel, „mondta.

A kombináció, ahol a legtöbben úgy vélik, jön a program hétfő, február 13. Négy évvel ezelőtt bronzérmet adott a világegyetemre.A St. Moritz kerül sor jól vegyes csapatok a verseny, amelyben Berndt elérte a négy évvel ezelőtt, hogy a legnagyobb bet365 sportfogadás bónuszok href="https://www.slideshare.net/Marion222">bet365 mobil sportfogadás sikert. A Dubovský, Pauláthovou Trejbal és bet365 online fogadási útmutatók megnyerte az ötödik helyet.

„Mikor versenyző csapatok, hogy jelöljenek ki, megy, mint," mondta Berndt. "A szövetkezetek az első alkalommal a téli olimpiai programhoz tartoznak. Kombinációjának köszönhetően a pontok Wengen voltam kilencvenkilenc százaléka az olimpia Koreában harcolt. „

Berndt a jelenlegi 2016/17 szezonban jártak jól a FIS kategóriában versenyek Hinterstoderben, Ausztria. Harmadik lett, másodikként bet365 fogadás bónusz pedig második lett.A világbajnokság előtt a Spindleruv Mlyn Giant Mountains-ban FIS versenyekre készül. "Megnyertem a kombinációt, és én a második volt a szlalom szlalomban." Berndt egyike a kétéltűeknek, akik a téli és a nyári sportokka l foglalkoznak. Amikor a síszezon véget ér, a futballban marad. - Lucansért játszom - mondta. "De nagyon óvatos vagyok, hogy ne fájt a labdarúgásban."

bet365 mobil fogadás

Ingen kommentarer:

Send en kommentar