fredag den 21. juli 2017

Suárezův divoký rok: od skratu na MS k triumfu v Lige majstrov

Na oslavnú party na ihrisku si vzal Uruguajskou vlajku a radosť si vychutnával aj stavkovanie online s dcérou delfínov a synom Benjaminom. Však tiež rodine venoval veľká vďaka.

"Je to úžasné, neuveriteľné. Plní sa mi veľký sen. Keď prídete do tímu ako Barcelona, ​​tak viete, že musíte vyhrávať, "líčil Suárez. "My sme si teraz vyhrať zaslúžili."

HVIEZDNE TRIO Luis Suárez (vľavo), Lionel Messi a Neymar pózujú s pohárom pre víťaza Ligy majstrov. Barcelona vo finále v Berlíne porazila Juventus.


Po emóciách, hodnotenie a zdvorilosť prišlo tiež priznanie: "To to je pre mňa veľká odmena za celý rok. Bola to vážne veľa náročná sezóna. "

Suárez má za sebou divoký rok. Sedí to takmer presne na jediný deň.Vlani 12. júna vypuklo v Brazílii futbalové šialenstvo a Suárezův príbeh zostane jedným z momentov majstrovstiev sveta stavky online 2014. Po nemeckom titulu a brazílskom kolapsu iste.

Najskôr nadchol, keď dvoma gólmi zrazil Anglicku, v ktorej doteraz hral ligu za Liverpool. Prakticky ju z turnaja vyprevadil domov. Po tvári mu stekali slzy, ako bol dojatý.

Po operácii kolena päť týždňov nehral, ​​prvý duel vynechal. Gestami potom ďakoval fyzioterapeutovi, že ho dal do kopy.

Vtedy v Sao Paule už bolo dlho po zápase, texty napísané, reportáže nahovorené a uruguayští novinármi v tlačovom centre na štadióne klábosili.

"Teraz je ten správny čas, aby sa Luis zbavil nálepky průšviháře.My v Uruguaji sme trochu prudšie, pretože jednoducho neradi prehrávame, "rozprával rozhlasový reportér Mauro Mas Brochado.

Ako by ospravedlňoval jeho úlety: ranu hlavou rozhodcovi do čela, vztýčený prostredník fanúšikom súpera či dva hryzancov protihráčom. "Predovšetkým je to skvelý futbalista, tak výnimočný útočník," chválili ďalšie juhoamerickí novinári.

rozhodujúci okamih. Luis Suárez (druhý sprava) skóruje vo finále Ligy majstrov, Barcelona v tej chvíli viedla nad Juventusom 2: 1.

A za päť dní prišiel ďalší skrat. Tretí obetí "kanibala" bol taliansky bek Giorgio Chiellini.Disciplinárka FIFA mu naparila pokutu, zakázala hrať (pôvodne aj trénovať v klube) štyri mesiace a pridala stôp na deväť medzištátnych zápasov.

Suárez najskôr zapieral: "Stratil som rovnováhu." Potom sa ospravedlnil a s Chiellinim si chcel vymeniť dres.

Spolu so mohli zraziť teraz. "Necítim záš� �. Bránil by som ho normálne, "povedal obranca Juventusu. Zranené lýtko ho na ihrisko nepustilo a Suáreza pri dorážke neustrážil ani nikto iný.

Suárezův gól č. 25 v končiacej sezóne priklepli Barcelone ďalší triumf. Bol to vďaku za dôveru, že z letného prestupu napriek skratu aj dlhému trestu necukla. Spojenie s Messim a Neymarom funguje.

stavky

Ingen kommentarer:

Send en kommentar